Thursday, February 14, 2013

katkeroidun

koska yksin vietetty ystävänpäivä. raukkoja semmoset kenen elämä on aina tämmöstä ! että himmailee vaan yksinään ympäriinsä. hyi musta on kovaa vauhtia tulossa s.s.s. eli sveitsin suurin suomalaisruikuttaja. lahjoin kuitenki itteeni piristykseks starbucksin herkuilla kerta tulin ihan pahalle päälle kaikista kukkapuskia kuskaavista ystävänpäiväihmisistä. jos oisin tajunnu niin oisin askarrellu kunnon vanhan ajan halipassin ja pomppinu ympäriinsä se kaulassa, ehkä oisin saanu ees yhen ystävänpäivähalin. nyt voi jo sanoo että ankee päivä, säälin mua. vähäsen aikaa. mutta saa tälle vuodatukselle oikeesti nauraa. onni on että mulla on rakkaita ystävyyksiä suomessa ja yks kultarakas oli lähettäny kortinki joka piristi ihan koko eilisen päivän ! ja sitä paitsi kohta on viikonloppu ja hauki on kala ja sitä rataa. ja mun henkireikä iida lähtee suomeen ja joo myönnän että tunnen pikkuriikkisen kateuden piston jossain sieluni sopukoissa tai missälie. tervetuloa viikonloppu omassa seurassa siis. nojoo nyt muaki alko naurattamaan tää surkuttelu, lopettais tähän.

2 comments:

  1. I got you bro. Mun seura ystävänpäivänä: elämäni ensimmäinen korvatulehdus, nenäliinoja, kurkkukipu ja tietokone.. Surkeeta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kurjuus, ei kuulosta yhtään kadehdittavalta kyllä tuokaan. :D mutta onneks seuraava päivä on yleensä edellistä parempi!

      Delete