Tuesday, February 19, 2013

Vaihda paristot


vaati kamera, heti ”Muistikortti täynnä”-ilmotuksen jälkeen. Oikeen turistin tuplamoka etten sanois.

 Varta vasten näppäränä muka hyppäsin pyöränselkään kamera kaulassa. Keliki oli semmonen että voi pojat! Vaan tämmönen töhö ku oon niin enpä tajunnu ottaa varaparistoja messiin. Kokonaista seittemän kuvaa kerkesin tuolta satamasta räpsästä. Ensin meinas harmittaa, mutta sitten päätinki nauttia auringosta ihan omaks iloks ja vispasin pyörällä Geneve-järven rantaa ees taas melkeen kaks tuntia. Mukavaa! Pakko kehasta, että täällä on panostettu pyöräilykulttuuriin oikeen kunnolla, hyviä pyöräteitä löytyy yhtä paljon ku autoteitäki, siellä täällä näkyy pyörävuokraamoja (suurin osa sellasia, että jätäppä 20 CHF pantiks ja palauta pyörä iltaan mennessä niin saat young money cash money takas) ja paikalliset ajelee pyörillä siinä missä turistitkin.








Ehkä lopulta on pakko uskoa, että nyt on kevät (kolmas kerta toden sanoo) ihan for real ! Aurinko lämmittää ahkerasti ja linnut laulaa sitäkin ahkerammin. Ja meiän kukkapenkistä työntyy esiin jotain lupaavasti kukilta näyttäviä systeemejä. Jee!

Eilen päiväkodin bussipysäkillä kun kilpaa siristeltiin, oli kerrassaan niiiin kirkasta, herra viis vee tokas että : ”Auringonsäteet menee silmiin ja sydämeen asti!”. Aika osuvasti lohkastu mun mielestä, koska kukapa vois olla pahalla päällä näin kauniilla säällä. Runosuoni sykkii mutta antaa sykkiä. Sitä paitsi täällä päivätkin jo pitenee, tykkään! Mutta kaikista ilosin oon siitä että ihan pian on sunnuntai ja saan ihanaisia naisia tänne ja sen jälkeen tulee pian perjantai ja saan yks kappaletta ihanan miehen tänne! Että hyvin pyyhkii, uskallan sanoa. Vois liputtaa.




Joo ja bongasin muuten flamingoja yks päivä lenkillä ollessa, en tienny että ne kuuluu Sveitsin luontoon, mutta hetken tutkailtuani tajusin että olinki eksyny jonkun sortin kasvitieteelliseen puutarhaan. Siellä oli lunta ja rapaa jokapaikassa mutta veikkaan että varmaan ihan kivannäkönen paikka kesällä, must keep in mind! Vaikka ne flamingot oliki semmosia likasenkulahtaneenoransseja eikä pinkkejä.



No comments:

Post a Comment